Повар / Demi Chef de Partie

St. Regis Hotels

  • Нур-Султан
  • Постоянная работа
  • Полная занятость
  • 20 д. назад
ОСНОВНЫЕ ФУНКЦИИ:
  • Взаимодействует и сотрудничает с другими членами кухонной бригады по мере необходимости
  • Перемещается между различным оборудованием для изучения и развития всевозможных кулинарных навыков
  • Взаимодействует и сотрудничает с другими отделами и другими разделами продуктов питания и напитков в зависимости от ситуации.
  • Поддерживает связь с Су-шефом и Шеф-Поваром, ответственными за обеспечение чистоты и санитарных стандартов.
  • Работать в отделе или департаменте, разделяя нагрузку.
  • Посещает учебные классы согласно плану обучения.
  • Изучает противопожарные меры безопасности отеля, а также инструкции по эксплуатации противопожарного оборудования кухни.
  • Отвечает за хранение и сборку, а также правильную организацию всех хранилищ и холодильных помещений.
  • Проводит антимикробную обработку всех поставок фруктов и овощей
  • Практикуется и наблюдает за работой, направленной на достижение высокого уровня чистоты и гигиены, а также минимальных пищевых и топливных отходов.
  • Готовит горячие соусы, мясо и рыбу, овощи, блюда из риса и картофеля, салатные заправки, закуски, салаты и блюда в соответствии с установленными рецептами и методами
  • Обеспечивает чистоту и организованность отдела.
  • Помогает Заместителю Повара и Повару в обеспечении надлежащего уровня производства в повседневной работе.
  • Соблюдает инструкции по политике контроля порции и стандартной сервировки.
  • Образцы всех продуктов, соусов, заправок изготавливаются на регулярной основе для обеспечения установленных стандартов.
  • Хранит все продукты питания, такие как соусы, мясо и овощи в соответствии с установленными процедурами.
  • Обеспечивает правильное обращение и обслуживание всего оборудования в кухонной зоне.
  • Соответствует стандартам гигиены и санитарии.
  • Выполняет политику отеля в отношении здоровья и безопасности.
  • Выполняет обязанности и является ответственным за специальные проекты в соответствии с назначением.
  • Обучается на рабочем месте и сотрудничает с другими сотрудниками для продвижения.
  • Посещает запланированные учебные занятия и делится рабочей нагрузкой на кухне.
  • Изучает санитарные и гигиенические требования местных органов здравоохранения и администрации отеля.
КВАЛИФИКАЦИОННЫЕ СТАНДАРТЫ:
  • предпочтительно минимум 2 года обучения кулинарии.
  • опыт работы со знанием большинства блюд интернациональной кухни.
Это описание должностных обязанностей не является исчерпывающим и не является полным списком всех должностных функций, по которым работник в этой должности может периодически быть запрошенным для исполнения время от времениMarriott International, Inc. is the world’s largest hotel company based in Bethesda, Maryland, USA, with more than 5,700 properties in over 110 countries. Marriott operates and franchises hotels and licenses vacation ownership resorts. The company’s 30 leading brands include: Bulgari Hotels and Resorts®, The Ritz-Carlton® and The Ritz-Carlton Reserve®, St. Regis®, W®, EDITION®, JW Marriott®, The Luxury Collection®, Marriott Hotels®, Westin®, Le Méridien®, Renaissance® Hotels, Sheraton®, Delta Hotels by MarriottSM, Marriott Executive Apartments®, Marriott Vacation Club®, Autograph Collection® Hotels, Tribute Portfolio™, Design Hotels™, Gaylord Hotels®, Courtyard®, Four Points® by Sheraton, SpringHill Suites®, Fairfield Inn & Suites®, Residence Inn®, TownePlace Suites®, AC Hotels by Marriott®, Aloft®, Element®, Moxy Hotels®, and Protea Hotels by Marriott®. The company also operates award-winning loyalty programs: Marriott Rewards®, which includes The Ritz-Carlton Rewards®, and Starwood Preferred Guest®.
For more information, please visit our website at www.marriott.com, and for the latest company news, visit www.marriottnewscenter.com and @MarriottIntlSt. Regis® (luxury full-service hotels, resorts and residences) is for connoisseurs who desire the finest expressions of luxury. They provide flawless and bespoke service to high-end leisure and business travelers. St. Regis hotels are located in the ultimate locations within the world’s most desired destinations, important emerging markets and yet to be discovered paradises, and they typically have individual design characteristics to capture the distinctive personality of each location.We call our shared values “promises.” These promises guide our everyday actions and ensure a common understanding of what we can expect from one another.Our values are:
  • Go the Extra Step by taking actions that build lasting connections and loyalty
  • Play as a Team by working globally and across all teams in the company
  • Do the Right Thing by using good judgment, respecting our communities, associates, owners, partners and the environment
We’re committed to creating a company that is a great place to work and provides wonderful guest experiences, great returns to stakeholders and is:
  • Growing
  • Strong
  • Stable
Diversity & InclusionWe seek out differences and strive for variety in every aspect of our business; so much so that Diversity & Inclusion are key components of our overall business strategy. As a global company that represents eleven distinct lifestyle brands, our goal is to bring an authentic global experience to each guest by utilizing insights and perspectives from our diverse associate, supplier and owner bases. Our success is derived from the differences that make us all unique. Whether it is our life experience, our career journey or our education, it is our value for diversity and how we leverage it that keeps us at the forefront of the hospitality industry.About The St. Regis AstanaThe St. Regis Astana exemplifies extraordinary hospitality combined with unsurpassed sophistication, introducing a new level of luxury and glamour to Kazakhstan.Encompassing the most prestigious address in the capital city, located in Astana Central Park - known as the heart of Astana, the avant-garde interiors by award winning Wimberly Interiors combines modern with neo-classical elements, defining the modern day interpretation of the St. Regis legacy that began more than a century ago in New York.The St. Regis Astana features 120 luxurious guest rooms, including 14 Ambassador Suites, 6 St. Regis Suites, 2 Royal Suites and a 510 square meter Presidential Suite. All guests can take pleasure in the legendary St. Regis Butler, ready to attend to every need with customary attention.The culinary offerings include the Signature Restaurant, an All-day Dining restaurant, the St. Regis Bar, a cognac bar and library. The luxury leisure facilities include 1700 square meter Iridium Spa, indoor swimming pool, St. Regis Athletic Club, as well as a Children’s club. The hotel is also offering unrivalled event and meeting space for weddings and special celebrations including a ballroom, five meeting rooms and a business centre.

HeadHunter